Celonerezový vertikální kutr R 30 od francouzského
výrobce ROBOT COUPE. * Určen pro velké gastronomické provozy –
restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců
s
max. denní kapacitou do 500 porcí. * Umožňuje
zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz,
pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení
ořechů a mandlí.
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší
životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací,
motor nevyžaduje žádnou údržbu,
- nerezová hřídel,
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném
sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř.
nespuštění kutru,
- 2 regulace rychlosti,
- pulsní tlačítko pro lepší kontrolu
konzistence a větší přesnost zpracování,
- kontrolní panel s vestavěnými nerezovými tlačítky.,
- digitální timer 0 – 15 min.,
- kryt motorového bloku je nerez.
NÁDOBA KUTRU
- Výklopná a odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým
držadlem.
- Lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat
majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto.
- Průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání
dalších ingrediencí v průběhu sekání.
- Stěrka víka umožňuje čistit víko během procesu.
- Při zpracování menšího množství lze demontovat horní ostří nože a
regulovat výšku spodního ostří.
Standardní vybavení:
- nerezová nádoba
- celonerezový rám zajišťující stabilitu
- 3 vysouvací kolečka umožňující manipulaci s kutrem a čištění
prostoru pod ním
- nůž celonerezový s rovným ostřím (3 břity) – vhodný pro
přípravu emulzí, pěn, pomazánek, pro jemné i hrubé rozsekání masa a
zeleniny
Lze doobjednat:
- nůž s jemným zubatým ostřím (3 břity) – pro nejjemnější
zpracování – sekání zeleného koření a bylinek
- nůž s hrubým zubatým ostřím (3 břity) – hnětení, sekání
oříšků, mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny